top of page

ASTROLOGISKA KONSULTATIONER

Vi kommer inte in i detta liv tomhänta. I våra celler finns djup kunskap som ligger latent. Elementen inom oss är representerade i vår värld runtomkring, i händelser, genom människor eller i olika faser i livet. Vissa händelser uppstår en gång, andra repeteras.

 

Vi har hela kosmos inom oss. Och hur planeterna rör sig runt solen, var de är under en viss stund och i vilken relation de har till varandra, spelar ut sig här nere hos oss.

 

Genom horoskopet kan du lättare förstå varför vissa saker bara händer. Om du är förbered på en transit så kan du möta den med förståelse för bästa utkomst. 

Jorden och rymden
Planet och månen
Moon Clouds

"Shivani har en djup kunskap om astrologi, myter och historia. Hon är saklig, noggrann och mycket proffsig på att beskriva komplicerade processer så att man enkelt förstår dom.

Jag har gjort flera konsultationer och är mycket nöjd." ⭐️ Johanna P

20.SHIVANI_fotograf_ankiblomqvist.jpg

testimonial

Jag har över 20 års erfarenhet av att vägleda människor genom livets oundvikliga transformationer. Jag är en erfaren och omtyckt yogalärare, doula, astrolog och föreläsare. Jag har arbetat nära med kvinnor, på tu man hand och i små och stora grupper.

 

Jag har stöttat och bevakat kvinnor och par genom  graviditeter och förlossningar. Jag har utbildat yogalärare, skolpedagoger i barn yoga, och andra terapeuter i gravidyoga.

 

Jag ser sambandet mellan Macro kosmos och Microkosmos. Jag har djupgående studerat månens cykler i relation med menstruationscykeln.  Som astrolog så läser jag av symboliken i planeternas position när du föddes och studerar himlavalvet dagligen för att förutspå det kosmiska vädret som är på väg och påverkar våra liv på ett alldeles personligt och unikt sätt.

Yesterday i've had an amazing astrological reading of my birth chart by a dear Scandinavian sister Shivani Moon Astro ! I have had some, years ago, but never as clear, detailed & good as this one!!! Happy for life with it She is amazing It was super empowering, inspiring & clarifying to me.  So if you wanna give yourself a great Christmas gift  ~ grab your chance and book yourself a session.  Love Kinga Sidor

HOROSKOPET

zodiac diagram
astronomiska klockan

I en konsultation får du insikt om hur och varför händelser uppstår i ditt liv. Du får också kunskap om vilken signatur du föddes med och hur den kan påverka dig och din livsituation.

 

Varje konsultation ger också vägledning i hur du når din högsta potential i relationer, arbete, din hemmiljö. Den kan också ge dig svaret på varför du är här just nu, i livet.

 

All denna kunskap kan hjälpa dig att navigera dig fram genom livets berg och dalbana med mening och visdom.

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle

testimonial

Tusen tack för en helt fantastisk astrologisk läsning! Så grundlig och välarbetad, det märks verkligen att du har gedigen kunskap om ämnet. Din passion är så fantastisk att få ta del av och smittar av sig! Läsningen gjorde att många saker i mitt liv som alltid funnits med mig made sense, och jag är så glad och tacksam för att du hjälpte mig med det. Kan starkt rekommendera Shivanis tjänster till alla som är nyfikna, det är så värt det! 
Amanda

Nya tider uppe på boka direkt!
Maj/Juni/Juli och augusti 2024

OBS! Det går bra att dela upp betalning efter dina behov! Om du har ekonomiska svårigheter så skriv ett mail och berätta om din situation så kommer vi fram till en lösning! 
9.SHIVANI_fotograf_ankiblomqvist.jpg
jungfrun fullmoon.jpg

En genomgående astrologisk konsultation:

90 min på zoom videokonferens och inspelning av sessionen. 

Här går jag i detalj igenom din signatur, som berättar för dig ditt syfte i livet, din karma, din högsta potential i arbete, relationer, familjen, mm. Du får även en överblick för det kommande året. Med denna reading får du en inspelning av konsultationen.

Kostnad 1888kr

"Förutom att det kom att bli ett fantastiskt möte är hon enastående duktig. Hon är väldigt spot on när personligheten beskrivs Vilket lägger ett underbart fundament för att kunna överblicka och förstå transitera och hur man kan navigera genom dessa. Mina absolut varmaste rekommendationer!" Michaela W

Astrologi-Kristaller
Månstadier

Personliga transiter :

45 minuter på zoom videokonferens och inspelning av sessionen.

 

Det här är en konsultation som ger information om vilka områden i livet som kommer att aktiveras ca 1månad framåt. Det här är en kortare konsultation på ca 45 minuter. Det här är en konsultation för dig som vill veta vad som händer nu och varför. Det kan vara ett specifikt område i livet eller generellt.

 

Vi kommer att titta på hur du bäst kan hantera den kommande tiden framåt. Denna konsultation rekommenderas till de som redan har lite kunskap om sitt horoskop.

 

Om du är helt ny så rekommenderar jag att ta en genomgående astrologisk konsultation först, för att få ut så mycket som möjligt av konsultationen.

Kostnad 1111 kr

JAG ERBJUDER FÖR NÄRVARANDE INTE 
Astrologisk rapport som Pdf - Anledningen är att det tar för mycket tid att skriva och i en konsultation live så kan vi gå djupare i horoskopet. 

"Tusen tack Shivani för din kunskap och för med den värme som du förmedlade budskapen. Jag kände stort förtroende och resonans. Jag kommer att ha mycket hjälp framåt i livet av dessa nya insikter. " 🙏✨🤍 Sofia B

Shivani är spot-on i sina betraktelser och tydlig i tolkningen av horoskopet. Tack för både uppmaningar och bekräftelser som förmedlas med värme och engagemang! Jeanette R

astronomiska klockan
Astrolog-beräknar-stigande-tecken

Partner synastri: 

90 minuter på zoom videokonferens och inspelning av sessionen.

I denna konsultation så jämför jag två horoskop med varandra för att se hur karaktärerna bäst kan samarbeta. Genom denna konsultation kan du lättare förstå dig själv och din partner när ni är i relation med varandra. Detta kan gälla intima partners, affärspartners, vänner eller familj.

Kostnad 2222 kr

synastry-natal-astrological-chart-zodiac

Astrologisk konsultation för ditt barn: 

15 minuters videoinspelning.


I denna konsultation får du veta vad ditt barns personlighet är utifrån horoskopet. Med denna information kan du lättare förstå och stödja ditt barn under dess resa att upptäcka sig själv. Du kommer att få insikt i vad just ditt barn behöver för känslomässigt stöd när jobbiga situationer uppstår och att kunna förstå varför och hur barnet beter sig i pressade situationer. Genom insikter om barnets signatur kan er relation bli intimare och mer harmonisk.

Kostnad 888 kr. 

 

 

Synastri med förälder
30 minuter på zoom  och  inspelning av sessionen.
Genom denna konsultation kan du lättare förstå dig själv och ditt barn när ni är i relation med varandra.


Kostnad 888 kr

stargirl.jpg
Patreon-profile-2-256x256.png

© 2020 Shivani Proudly created with Wix.com

Hör av dig för att boka konsultation till
Shivani email: wombshala@gmail.com

Contact
bottom of page