top of page

Sagoyoga, rytmer och klanger med Shivani och Tina

IMG_3252.HEIC
sago logo.JPG

Vårt senaste projekt har turnerat med Malmö Stad 2021 där vi fått äran att yoga med flera hundratals barn i Malmös parker under sommarscenprogrammet.

Vi har även yogat med förskolebarn på Barnens Scen i Malmö och I Kulturhuset i Malmö.

Vi är förberedda att fortsätta vår turne till andra kommuner i sverige.
Hör av dig om du vill att vår Sagoyoga ska komma till er. 

Vi åtar oss minimum 2 föreställningar per bokning.

IMG_3271.HEIC
IMG_0322.HEIC

Ett lekfullt sätt för det lilla barnet att uppleva sin egen kropp, i rörelse och stillhet. 

 

Hur känns ljudet av en trumma?  Hur låter tonen från en stjärna? Var kommer vi ifrån? 

Med berättelser, enkla rörelser och spännande instrumentklanger gör vi en sagoresa som passar barn från 3 till 9 år (förskola till och med åk tre). Varje föreställning är 35-40 minuter

 

Vi tar med yogamattor till alla barn och pedagoger.

Sedan sommaren 2021 arbetar vi med den underbara sagan:

 

Från Rymden till Jorden

Ett stjärnfrö ligger i vila inför sin resa mot jorden. När hon vaknar till liv upptäcker hon att hon är på planeten Pluto, där allting tar sin början. På den fortsatta resan genom rymden besöker hon olika planeter och stjärnkonstellationer. Hon möter bland annat den allvarliga Saturnus, den busiga, expansiva Jupiter och kärleksgudinnan Venus som lyser som en diamant. Till slut är det lilla stjärnfröet redo att landa på jorden och bli människa. Och se! På vägen har hon fått massor med kompisar – andra små stjärnfrön som alla är på väg till jorden.  Och alla med uppdraget att sprida sitt ljus på jorden och minnas hur värdefulla de är.

 

Shivani har yogat med barn sedan 2004 både i och utanför skolan. Under åren har hon utbildat hundratals yogalärare, skolpedagoger och föräldrar inom barnyoga. 

Shivani är medskapare till Miniyoga world som är en kunskapsportal till att kunna integrera yoga och mindfulness i vardagen för alla åldrar. 

Shivani jobbar även som astrolog, doula och föreläsare.

 

Tina Quartey har en lång karriär som slagverksmusiker inom folk och världsmusik. Hon har också spelat för barn i gruppen Trumhinnorna och projektet Trumattack. Sedan några år gör hon också klangbad – ljudavslappning med instrument som gong, klangskålar och andra meditativa ljud. Tina har utövat yoga i många år och 2018 utbildade hon sig till yogalärare i Indien, med fördjupning i Nadayoga (ljud-yoga). Tina tog emot pris som Årets Traditionsbärare på Folk & Världsmusikgalan 2020. 

www.tinaquartey.com

Kontakta oss via mail:
wombshala@gmail.com       11tinaquartey11@gmail.com

bottom of page